Herşeyin bir şeye iyi geldiği
bitki dünyasından..merhaba.
Moda olduğu üzere doğal beslenme,sağlıklı olma(bitki
çaylarına alışamasam da)vs lere ben de ayak uydurup AVAKADO SALATASI
yaptım.Sevgili Fazilet in gönderdikleri ile…
Önce sert avakaoların
yumuşamasını beklemeli.Parmağınız hafif batarsa bil ki yumuşadı.Olgunlaşmış,hafif
yeşili bozulmuş avakadoları inceçik soyduktan sonra kararmaması için de limon
sıktığımız tabak içinde çatal ile bir güzel ezelim.
Kendileri yeşilin en güzel renginden
Ama garibimin pek tadı yok.Ne yaparsın.her ey bir
anda güzel olmuyor işte.Bu çelişki doğanın kendisinde demek ki(Bolu yazım da
ki gibi )
İşte tatsız tuzsuz dünyayı
renklendirmek için;ceviz ile sarımsakları ezip tuz eklediğimiz avakadoyla karıştıralım.Zeytin
yağı ile tatlandırmaya gerek yok.
İşte çook basit .Daha ne ister insan.Tavuk,et yanına yakışır
dediklerinden .İster yağ ekle,ister
ceviz ya da sarımsak miktarını artır.İster üzerine taze dereotu .Keyfe kalmış.Damak
tadına kalmış
NOT:Resimler yerlerini değiştirdi.Uğraştım.Olmadı.Anlaşılmıştır.Üsteki salatanın son hali.Alttaki malzemeler...